Om BLOGGHotell.no

BLOGGHotell.no ble opprettet i 2011 etter mer enn ett års planlegging og arbeid, og er en underavdeling av foretaket Brandtzæg Kommunikasjon som ble opprettet høsten 2007. BLOGGHotell.no gir webhotell for bloggere, og bruker sin egen kunnskap om webhoteller og programvare til å utvikle pålitelige løsninger som dekker kravene til bloggere. Ulikt mange andre leverandører av webhoteller har jeg erfaring fra blogging, fora i tillegg til å være administrator. Noe som gir meg en kunnskap som kun en blogger kan opparbeide.

Ofte spurte spørsmål

Her finner du noen av de vanligste spørsmålene som vi mottar fra både kjente og ukjente personer, og vi har forsøkt på disse så godt vi kan.

Kan dere installere WordPress for meg?

Selv om vi bruker Softaculous som lar deg enkelt installere programmer på webhotellet ditt, så forstår vi at noen kan føle seg usikre på om de kan gjøre noe galt. Derfor behøver du bare å åpne en supportbillett og oppgi brukernavnet du ønsker å bruke for å logge inn i på bloggen din og eventuelt om du ønsker at WordPress skal installeres på hoveddomenet, et underdomene eller i en mappe.

Må jeg kjøpe domene hos BLOGGHotell.no?

Nei, selvfølgelig ikke. Du kan kjøpe et domene hos hvilken som helst registrar og bruke det på webhoteller hos oss. Faktisk vil vi anbefale deg å kjøpe domener hos Namecheap.com slik at du kan spare noen kroner. Hos Namecheap.com koster nemlig domener bare ca. 55 kroner. Det er billig, det.

Må jeg binde meg for et år?

Du behøver ikke å binde deg for noen tidsperiode. Betaling skjer hver måned, og du kan når som helst avbestille et webhotell. Vi mener at det ikke er riktig å binde kunder opp for en lengre periode ettersom det kan være mange årsaker for at kunden ønsker å avbestille et webhotell.

Thor, er du aktiv på noen fora?

Ja, det er jeg. Jeg er blant annet ganske aktiv på bloggforumet BareBlogg.no under navnet Bringly.

Kan jeg betale med VISA/Mastercard?

Vi bruker betalingstjenesten PayPal for alle betalinger, og her kan du benytte både VISA og Mastercard.

Hvis du ikke allerede har en PayPal-konto vil du likevel kunne betale med VISA og MC uten å opprette en konto. Men vi anbefaler deg likevel å opprette en PayPal-konto grunnet flere årsaker:

  • Du kan betale fakturaer automatisk ved å bruke abonnementstjenesten deres.
  • PayPal er en sikker leverandør av betalingstjenester.
  • Det er enkelt for oss å betale deg tilbake hvis det skulle være behov.
  • PayPal er i dag en av de mest brukte betalingstjenestene i verden.
Hvorfor gir dere bort WordPress-maler til kunder?

Vi ønsker å hjelpe kundene våre med å lage en blogg, og at denne skal se så bra ut som mulig. Det koster oss heller ikke så mye å betale for disse malene, så vi mener at det er da bare det minste vi kan gjøre for kundene våre.

Har dere tillatelse til å gi bort malene fra Theme-Junkie?

Vi har selvfølgelig allerede spurt Theme-Junkie om dette, og vi har fått deres godkjennelse.

I henhold til lisensen hos Theme-Junkie kan vi gjøre det vi vil med malene vi betaler for, og dette inkluderer også å gi de bort til våre kunder.

Kan dere sponse meg?

I noen tilfeller kan vi gi sponse en blogg med webhotell, men vi stiller også noen krav for dette.

  • Vi mener at bloggen er interessant.
  • Bloggen din må allerede ha eksistert i minimum seks måneder.
  • Du kan ikke bruke bloggen til å promotere et produkt eller tjeneste.
  • Vi vil også bruke bloggen for å markedsføre oss selv. Dette vil si at bloggen din vil bli presentert som en sponset blogg på våre nettsider.

I tilfeller hvor det er snakk om en blogg som omhandler et viktig emne, som for eksempel dyrevern, menneskerettigheter, o.l., kan vi absolutt anse dette som en interessant blogg.

Hvis du skulle være redd for å spørre, så skal du ikke tenke så mye over dette. Vi vil nemlig ikke bite deg. Det skader ikke å spørre.

Eventuelle henvendelser kan sendes på e-post til salg@blogghotell.no

Thor, hva gjør du i fritiden?

Så lite som mulig. Vel, dette er ikke helt riktig. Fritiden min brukes til lit av hvert, men det som kanskje tar mest av tiden er fotografering og film. Jeg er blant annet medlem av Ålesund Kameraklubb, og her har vi møter to ganger i måneden. I tillegg er jeg også medlem av Ålesund Smalfilm- og Kameraklubb. Men det er først og fremst fotograferingen som står meg nærmest.

Mac eller PC?

Dette er det enkelt å svare på. Mac ... og PC.

Jeg har vært en svært aktiv bruker av Mac siden midten av 90-tallet, og dette er fortsatt maskinen jeg bruker til det meste av arbeidet mitt. Men dette vil ikke si at jeg ikke også bruker PC. Jeg har i dag en PC som hovedsakelig benyttes til spilling, men den har selvfølgelig også en Linux-installasjon. Likevel bruker jeg for det meste Mac til de aller fleste arbeidsoppgaver.

Har du iPad?

Selvfølgelig, og jeg bruker den til alt fra å sjekke e-post, surfe, kundebehandlig/support, og til å lese bøker/brukermanualer.

Om kundestøtten

Vanlig support er tilgjengelig for kunder fra 08.00 til 24.00, men hvis noe skulle skje vil en administrator alltid være tilgjengelig for å fikse problemer som skulle oppstå med en server. Administratorer får SMS-meldinger om alle problemer som skulle oppstå på en server, og vil derfor være raskt ute med å løse problemer. Også support vil varsles med SMS-meldinger for alle henvendelser fra kunder uansett hvor de skulle være, og de har derfor ingen unnskyldning for ikke å svare på henvendelser fra kunder.

Kunder kan henvende seg til support ved å bruke supportbillettsystemet som er den raskeste og mest effektive fremgangsmåten for de fleste problemer med webhoteller. I supportbilletter kan du kopiere og lime inn feilmeldinger og annen hjelpsom informasjon som ikke er så enkelt å gjengi over en telefonsamtale. Du kan til og med sende en e-post til en egen e-postadresse uten å måtte besøke kundeområdet og supportsystemet.

Skulle du ha behov for å kontakte BLOGGHotell.no over telefon kan du gjøre dette for salgs- og fakturaspørsmål mellom 8.00 og 18.00 på hverdager (mandag-fredag) på telefonnummeret 997 24 458.